2019年6月22日、私は自分用の梅酒を作りました。
June 22, 2019, I made plum wine for myself.
私はとても梅酒が好きです!
I love plum wine so much♥️
Ingredients(one bottle)/材料 1瓶
- 1kg Unripe plum/青梅 1kg
- 1.8L White liquor/ホワイトリカー 1.8L
- 1kg Ice sugar/角砂糖 1kg
Directions/手順
- Disinfect the bottle/ボトルを消毒します。
- Wash the plum gently/梅をやさしく洗います。
- Wipe off water attached to plum well/梅の水気をよく拭き取ります。
- Remove the calyx from the plum/梅のヘタを取り除きます。
- Put plum and sugar alternately in the bottle/ボトルに梅と角砂糖を交互に入れます。
- Pour white liquor into the bottle/ボトルにホワイトリカーを注ぎます。
3ヶ月後から飲めます。1年後が美味しいです!
I can drink from 3 months later. One year later is very delicious!