On July 30, I made pot-au-feu with bacon and vegetables for dinner.
6月30日、私は晩ご飯に、ベーコンと野菜のポトフを作りました。
------
Ingredients(One pot) (1人分の材料)
• 1 consommé cube (コンソメ1個)
• Bacon as needed (ベーコン 適量)
• 1 onion(たまねぎ)
• 1 carrot(にんじん)
• 2 potatoes(じゃがいも)
• 1/2 Shimeji mushroom(しめじ 1/2個)
• 1/2 zucchini(ズッキーニ 1/2本)
• 1 clove garlic(にんにく 1片)
• 1/2 celery(セロリ 1/2本)
• Salt and pepper as needed(塩・胡椒 適量)
Pot-au-feu is called Western style Oden.
I love it and I often nibble it when I go to kitchen.
I cooked it full in the pot, but I will eat up everything tomorrow😅
Pot-au-feu is simple, delicious and vegetable-rich dish!
ポトフは洋風おでんと呼ばれます。
私はそれが大好きなので、キッチンに行くとよくつまみます。
鍋にいっぱい作りましたが、明日ぜんぶ食べてしまうでしょう。😅
ポトフはシンプルで、おいしい野菜をたっぷり食べられますね!
この投稿をInstagramで見る